FOTBAL: TREI OLTENI IN ECHIPA ETAPEI A SAPTEA!

Liga Profesionista a inclus trei fotbalisti din lotul Universitatii in echipa etapei a saptea, acestia fiind asftel apreciati pentru evolutiile foarte bune din partida castigata cu scorul de 3-0 in fata celor de la Dinamo Bucuresti. Este vorba despre Alexandru Mitrita, Mirko Pigliacelli si Elvir Koljic.

LPF a caracterizat evolutia alb-albastrilor astfel:

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 25 de ani / 7 jocuri) – Intervenţiile sale au dat încredere echipei şi l-au transformat într-un jucător iubit de publicul craiovean. Indiscutabil, un transfer reuşit.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova / 23 de ani / 7 jocuri) – Este jucătorul începutului de sezon! A reuşit o nouă dublă, a treia în ediţia curentă, şi a ajuns la șapte goluri, devenind astfel un candidat cert în lupta pentru titlul de golgheter.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 23 de ani / un joc) – Bosniacul din atacul Ştiinţei a avut un debut fantastic, cu gol şi pasă decisivă chiar contra celui mai mare rival al Universităţii. S-a integrat rapid în stilul de joc impus de Devis Mangia.”

Sursa foto: Universitatea Craiova

Autor: Maria OlteanuNavigare articole

«

»