FOTBAL: PATRU REPREZENTATI IN ECHIPA ETAPEI 23!

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat echipa etapei 23, iar Universitatea da 3 jucatori si antrenorul dupa ce s-a impus cu scorul de 2-0 in fata campioanei in exercitiu CFR Cluj.

Iata mai jos ce a scris LPF despre cei patru:

Mirko Pigliacelli (Universitatea Craiova / 25 de ani / 23 jocuri) – A bifat al 10-lea meci din acest sezon fără gol primit, egalându-l la acest capitol pe Giedrius Arlauskis. În plus, jocul bun de picior i-a adus şi prima pasă de gol în Liga 1 Betano.

Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova / 19 ani / 18 jocuri) – Puştiul debutat de Mangia în startul sezonului a avut o nouă evoluţie remarcabilă. A reuşit a treia pasă de gol din ediţia curentă, în care a mai obţinut şi două penalty-uri.

Andrei Cristea (Universitatea Craiova / 34 de ani / două jocuri pentru Universitatea Craiova) – A deschis scorul în derby-ul etapei şi a devenit primul jucător care a marcat pentru două echipe în ediţia curentă. Experienţa sa reprezintă un mare câştig pentru olteni.

Devis Mangia (Universitatea Craiova / 44 de ani) – A fost inspirat în alegerea formulei de start prin titularizarea lui Andrei Cristea, dar şi la pauză, când a reglat excelent problemele apărute în defensivă pe durata primei reprize.”

Sursa foto: Universitatea CraiovaNavigare articole

«

»