FOTBAL: JUDECAT GRESIT!

Romania a pierdut batalia contra Spaniei de pe National Arena cu scorul de 1-2, partida contand pentru preliminariile Campionatului European din 2020.

Sergio Ramos, capitanul ibericilor, cel care a deschis tabela in Bucuresti, a fost protagonistul unei faze controversate si neintelese initial de nimeni, care a starnit nervi in tribuna.

Dupa ce a izbutit golul, Ramos a mers in fata camerelor de filmat si a pus mainile la ochi, gest facut acum cativa ani si de Latovlevici, in tricoul celor de la FCSB. Suporterii au ripostat imediat, luand personal gestul spaniolului, fortandu-i mana arbitrului, care l-a si sanctionat cu cartonas galben. Acesta a incercat sa isi explice gestul, dar in vuietul de pe gazon, decizia nu s-a modificat.

Din acel moment, Sergio a fost tinta huiduielilior din tribuna, chiar daca orice roman visa la o poza cu marele jucator al adversarei.

La finalul partidei, in fata presei, acesta a explicat gestul care a revoltat publicul, demonstrand ca a primit cartonas galben fara sa merite.

“Am primit cartonașul galben dintr-o confuzie. Gestul a fost făcut pentru nepotul meu. Amândoi purtăm ochelari și am făcut asta pentru el. Arbitrul a crezut că am gesticulat către tribune.”, a afirmat Sergio Ramos.

Foto: Gazeta SporturilorNavigare articole

«

»