FOTBAL: FITI LEI, IAR NOI VOM FI MANDRI!

Va aflati in fata unui inceput greu de campionat. Dar parca tot ce este mai cu zbucium este si mai frumos. Am testat-o noi oltenii de-a lungul anilor. Va aflati totodata in fata unui meci in care trebuie sa demonstrati ca pe teren nu intră numele, nici banii, nici trofeele obtinute. Un meci in care in ecuație sunt introduse spiritul, entuziasmul, curajul, determinarea.
Fotbalul ne face sa traim si sa murim, ne ingroapa si apoi ne ofera trofeul, ne invata si ne bucura. Iar voi, maine, trebuie sa demonstrati tuturor de ce fotbalul este atat de frumos, atat de imprevizibil, atat de drag noua. Trebuie sa “daramati calculele hartiei” asa cum ne place noua sa spunem, sa surprindeti si sa credeți in sansa voastra. Asta va cere o regiune insetata de performanta: SA CREDETI IN VOI SI SA LUPTATI PENTRU VISUL NOSTRU.
Ca de fiecare data, nu veti fi singuri, caci ne-ati obisnuit cu performanta, iar noi pe voi cu spectacolul. Nu va vom lasa NICIODATA la greu, caci si noua cand nu ne-a fost bine, voi ati venit si ne-ati oferit aripi, ne-ati urcat cat mai sus, pentru a vedea cât mai departe zori de glorie si vremuri ce asteapta sa fie imbratisate de performanta. Veți avea o Oltenie in spate, trup si suflet, pulsul ei batand la unison cu voi. Veti avea o Oltenie mare si sufletista, asa cum o stiti.
Va vrem puternici, bataiosi! Va vrem luptatori! Va vrem asa cum sunteti! Jucati pentru voi, pentru noi, pentru oras, pentru judet si tara, pentru mândria noastra de olteni si spiritul de altadata. Si nu uitati un lucru: un meci se incheie dupa 90 de minute, iar echipa ce va izbuti va fi cea dominata de incredere, speranta si determinare, echipa ce va lupta pana la final pentru sansa ei. Si de ce nu, noi credem, ca aceea va fi Stiinta noastra draga, alinarea si oftatul, sufletul si inima orasului.

Sursa foto: Universitatea Craiova

Autor: Maria Olteanu
Navigare articole

«

»