Europa, ce chin! Sau check-in …

Craiova a intrat in competitia europeană cu gandul la calificare, dar si cu dorinta de a spala rusinea din precedenta campanie după eliminarea prematura si rusinoasa de pe terenul anonimilor din Georgia. Anonimi ar fi putut fi considerati si actualii adversari, albanezii de la Laçi, dar Craiova nici nu a facut bine check-in-ul european, ca e aproape out dupa o noua prestatie internațională dezolanta.

Fara idei la finalizare, fara meticuloizate la constructie, lipsita de curaj si depasita in multe momente de amfitrionii pe care statisticile ii dadeau inferiori, Craiova a aratat un fotbal incalcit, fara iluzia unui moment de sclipire, iar ocaziile rarisime au fost insuficiente pentru a aduce un plus din aceasta deplasare.

Europa ramane un chin, iar daca returul nu salveaza aparentele, competitiile internationale raman pentru Craiova trasee fara acces, in ciuda faptului ca adversarii nu sunt atat de periculosi.

Juvetii sunt mici, parca din ce in ce mai mici, mult mai mici si decat cei mai mici dintre adversari. Returul este, asadar, colacul de salvare, iar daca elevii lui Ouzounidis nu vor profita de avantajul terenului propriu (cliseic vorbind, deoarece Craiova are in continuare terenul suspendat, prezenta fanilor fiind interzisa), situatia va fi tot mai tensionata la Craiova, pentru ca trofeele castigate iti aduc liniste o zi. Sau maxim inca una.

Foto: Universitatea Craiova

Maria OlteanuNavigare articole

«

»