Doneaza si doteaza!

“Impreuna pentru educatia copiilor nostri!” JCI Craiova
16 iunie 2016, ora 18:00

Doneaza si doteaza este un proiect caritabil ce isi propune sa promoveze un model de buna practica in educatia romaneasca. Valorile, pe care acest proiect doreste sa le promoveze sunt lucrul in echipa, informarea, comunicarea si constientizarea faptului ca, reorientarea sistemului de invatamant catre elevi se poate realiza doar prin aceste valori.

Proiectul se va desfasura astfel:
Elevii fiecarei clase vor realiza in echipa alaturi de un cadru didactic coordonator un obiect de natura artistica, stiintifica, etc. ce se va vinde prin licitatie. Cumparatori pot fi parinti, cadre didactice, invitati, etc.

Parintii se pot alatura conceptului de echipa prin participarea lor directa la licitatie cu servicii profesionale, pe care  le pot oferi,  beneficiar al acestui serviciu va fi o alta persoana aflata la eveniment care are nevoie de acel serviciu si pentru care oricum ar plati. (ex: Medicul X ofera o consultatie, un alt parinte o achizitioneaza pentru ca are nevoie de ea dar banii ii doneaza scolii.)

Avantajele sunt reciproce!

Daca sunteti Parintele unui elev al Școlii Generale nr 22. si doriti sa participati la eveniment, va rugam sa va inscrieti prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE sau puteti descarca formularul de aici, il completati si il depuneti la scoala.

Sumele colectate vor fi anunțate public si apartin in totalitate Școlii Generale nr 22. Decizia in privinta investirii acestei sume va apartine Asociatiei de parinti in colaborare si comunicare cu Comitetul director al scolii. Sumele colectate vor fi utilizate in vederea imbunatatirii conditiilor oferite de catre institutia de invatamant beneficiara, elevilor sai.

INVITAT SPECIAL – IRMA KIRSCHNER
Irma este psihoterapeut si om minunat ce si-a propus sa dăruiască alaturi de echipa proiectului Doneaza si Dotează informații legate de relaționare, comunicare si parenting.

Va multumim pentru ca sustineti acest eveniment caritabil de reorientare a sistemului de invatamant romanesc catre elevi si nevoile acestora!

Echipa JCI CraiovaNavigare articole

«

»