Conferinta Regionala JCI Romania Sud, 16-17.05.2013, Vama Veche

JCI Constanța organizează Conferința Regională JCI Romania – Sud în perioada 16.05.2013 – 17.05.2013.
Alături de Conferința Regională, pe 18.05.2013 și 19.05.2013, va avea loc evenimentul JCI Play 4×4 editia a 5-a – off-road business networking session. Este un eveniment atractiv, unic în România. De aceea, ne dorim să le oferim colegilor din JCI ocazia de a fi prezenți fără a realiza o deplasare suplimentară în Constanța.

JCI Constanța vă propune acest eveniment ca un mix între team building, cunoaștere, networking și distracție în spiritul JCI, la malul mării.

Conceptul acestui Regional Meeting este acela de HUB, adică de cadru pentru activități de echipă, fiind un loc unde fiecare persoană și organizație locală va fi pusă în valoare, unde fiecare dintre participanti are rolul său și contribuie la creșterea valorică a HUB-ului.

Programul de training al Conferinței Regionale va fi deschis de către Președintele JCI Romania 2013 – Ionuț Țața, care va susține cursul JCI Achieve sau “cursul despre dezvoltarea organizațiilor locale JCI”, esențial pentru înțelegerea principiilor, scopului și dinamicii organizației locale JCI.

Dupa pauza de prânz, vom avea parte de un training pentru dezvoltarea tinerilor lideri – Formarea echipelor – livrat de Sorin Peligrad, Vicepreședinte JCI România Regiunea Sud 2013, apoi de o dezbatere pe o tema de interes național: “Nevoia de ISD (investiții străine directe) pe întreg teritoriul țării”, susținută de Radu Limpede, Senator JCI Romania, Președinte National JCI România în 2007, cu bogată experiență în domeniul economiei și finantelor.

Mai multe detalii pe blogul colegilor din JCI Constanta.Navigare articole

«

»