Conferinta Nationala JCI Romania

JCI Buzău vă invită la Conferința Națională JCI România 2014, care va avea loc la Buzău, în perioada 3-5 octombrie.

Conferința Națională JCI România este un eveniment anual care aduce împreună membrii organizației Junior Chamber International din toată țara pentru sesiuni de networking, training, dezvoltare personală și momente de relaxare.

„Așa cum i-am obișnuit pe buzoieni, vom aduce în oraș oameni de calibru”, a declarat Ana Maria Marin – Directorul Conferinței. „Ne bucurăm să îi avem alături de noi la acest eveniment pe Marius Ghenea, autorul cărții Antreprenoriat și antreprenor în serie, Mircea Ungureanu  – antreprenor si fondator MixPanda , Cristina Marinescu – colaboratoare a Marinei Indoneziene sau Iulian Șerban, antreprenor și fondator al think-business.ro. Invităm buzoienii să participe în număr cât mai mare la Conferința Națională pentru a se bucura de informațiile pe care invitații noștri le vor pune la dispoziție în workshopuri și traininguri.”

Prima zi a conferinței va avea un panel dedicat antreprenoriatului într-o piață reticentă, workshopuri, traininguri, vizite la businessurile locale, precum și o vânătoare de comori care îi va ajuta pe invitați să descopere Buzăul. „Pentru a pune în valoare frumusețile buzoiene îi vom invita pe toți cei prezenți să fotografieze orașul nostru”, a declarat Liviu Vasilescu, Președinte 2014 JCI Buzău. „Pozele încărcate pe pagina de facebook JCI Buzău, cu hashtagul #iLoveBuzău, vor participa la un concurs. 3 dintre acestea vor fi premiate în cadrul cinei festive de sâmbătă. Câștigătorii vor primi un tricou pictat manual cu <<#iLoveBuzău>>”.

Pentru informații suplimentare și înscriere la conferință accesați site-ul:
http://www.jciromania.ro/cn2014/
Partenerii acestui eveniment sunt: Generali și ElcarGid.Navigare articole

«

»