Conferinta 11even Experiences Craiova

Conferinta 11even Experiences Craiova este organizata in orasul nostru de catre Asociatia Junior Chamber International Craiova in data de 27 mai 2015, incepand de la ora 17.30 la sediul Facultatii de Drept si Stiinte Sociale in Aula Magna.

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.
Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul participantilor,pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera.

De ce să participi la 11even Experiences 2015:
1. Pentru că aducem povești frumoase spuse de oameni autentici care vin din domenii diverse.
2. Pentru că pe scenele 11even Experiences vor urca antreprenori care au dezvoltat proiecte frumoase, dar și oameni din zona ong, care aduc un plus valoare în comunitate. Vor urca oameni de cultură alături de tineri care au cucerit vârfurile semețe ale acestei lumi. Lângă un sportiv de top vom avea un elev sau un student care au pus pe roate lucruri frumoase în școală sau în universitate. Vom avea tineri sau tineri de mai mult timp. Vom avea personalități, sau oameni total necunoscuți însă cu experiențe ce merită împărtășite. Vom avea povești pentru cei mici, și povești pentru cei mari.
3. Pentru că facilitam schimbul de experienta si dezvoltarea de relatii;
4. Pentru că totul este însoțit de muzică de calitate într-un concept unic de conferință & entertainment.
5. Pentru că vei pleca de la eveniment cu un sentiment de bine, cu mai multă bucurie și mai mult curaj.


Pentru a vizualiza speakerii de anul acesta puteti accesa link-ul: http://elevenevents.ro/oras/craiova sau evenimentul pe Facebook.

Tanase Iulian
IPP 2015 Craiova
tel. 0763805615
e-mail: iulian.tanase@jcicraiova.roNavigare articole

«

»