Academia de Training JCI – mai

Asociatia Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova organizează vineri, 13 mai 2016 incepand cu ora 17.00 la Casa de Cultură Traian Demetrescu din Craiova, ediția lunară a proiectului  ”Academia de Training”

Academia de Training este o inițiativă a Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova și a Centrului pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă CDCD, fiind o serie de cursuri lunare cu tematica specifica organizate gratuit pentru tinerii din judetul Dolj. JCI Craiova își propune să formeze o importantă comunitate de tineri lideri întreprinzători și manageri din zona Craiovei și să promoveze spiritul antreprenorial în rândul tinerilor.

Editia din luna mai va fi susținută de către Virginia Barbu – Director vânzări publicitate MediaSud și va avea ca teme vânzarea și comunicarea.

Persoanele interesate se pot înscrie până la data de 11 mai 2016, ora 20:00 prin completarea FORMULARULUI DE INSCRIERE

Persoanele selectate vor fi anunțate în ziua de 12 mai 2016. Numărul de locuri este limitat!

Despre JCI Craiova

Misiunea JCI Craiova este aceea de a fi o platformă de oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a crea schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc.

Proiectele JCI Craiova se desfaşoară pe bază de voluntariat şi sunt axate pe cele 4 arii de dezvoltare ale JCI:

  • antreprenoriat şi business,
  • dezvoltare personală şi leadership,
  • responsabilitate socială – implicare în comunitate,
  • relaţii internaţionale şi implementarea obiectivelor mileniului (UN MDGs) setate alături de partenerul international principal ONU.

Prin specificul organizatiei, in raportul cu valorile europene vis a vis de responsabilitate cetateanului de drept, JCI promoveaza implicarea activa a antreprenorilor in comunitatea locala, stimuleaza implicarea tinerilor in aparatul decizional si conceptul de cetatenie activa. Detalii pe www.jcicraiova.ro .

Persoana de contact:
Maria Cristina Plaiasu – Presedinte JCI Craiova
tel. 0768107251

13mai-academia-de-trainingNavigare articole

«

»