Academia de training – editia din martie

Academia de Training este o inițiativă a Junior Chamber International Craiova – JCI Craiova și a Centrului pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă CDCD, inițiativă susținută de Casa de Cultură a Studenților Craiova, fiind o serie de cursuri lunare organizate gratuit pentru tinerii doljeni.
JCI Craiova își propune să formeze o importantă comunitate de tineri lideri întreprinzători și manageri din zona Craiovei și să promoveze sprijinul antreprenorial în rândul tinerilor. În acest sens, JCI Craiova oferă oportunități de dezvoltare în cele patru domenii majore de acțiune: dezvoltare personală, leadership, afaceri și antreprenoriat și dezvoltare comunitară. JCI este o platformă de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a genera schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc.

Oportunitatea de formare de luna aceasta în cadrul Academiei de Training are loc joi, 19 martie 2015, începând cu orele 17, la Sala de Marmură a Casei de Cultură a Studenților Craiova. JCI Craiova și Casa de Cultură a Studenților Craiova vă propun un curs de PUBLIC SPEAKING.

Atunci cand te gândești la vorbitorii in public pe care ii admiri, te-ai gândit vreodată cum reușesc sa își implice si inspire audiența? Acest atelier te va ajuta sa înveți câteva din secretele lor si sa îți îmbunătățești capacitatea de a vorbi in public. La acest atelier voi învață sa:
– cum sa imi captivez audiența din primele 60 de secunde
– folosesc metafore care ma ajuta sa imi transmit mesajul mai usor
– închei prezentarea intr-un mod memorabil

Acest atelier de 2 ore combina prezentările, demonstrațiile si Exercițiile practice intr-o formula optima pentru a obține cele mai bune rezultate in timpul alocat. Atelierul este dezvoltat si livrat de Radu Seuche – Accelerated Performance.

Cursul se adreseaza tinerilor cu varste intre 18 si 35 de ani.

Ce trebuie să faci pentru a participa? Trebuie să APLICI in FORMULARUL DE INSCRIERE.Navigare articole

«

»