Doneaza catre JCI Craiova

Junior Chamber International Craiova este o organizație non-profit. Cu ajutorul membrilor si partenerilor nostri, reușim sa indeplinim obiectivele pe care ni le asumam, in fiecare an, si anume dezvoltarea tinerilor din orasul nostru. Exista o varietate de moduri pentru a oferi suport catre JCI si initiativele noastre. Dacă doriti sa sprijiniti proiectele noastre, puteti dona orice suma in contul Asociatiei Junior Chamber International Craiova

Datele de identificare ala ONG-ului sunt:
Denumire: ASOCIATIA “JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL” CRAIOVA
Cod fiscal: 30663501
Cont: RO10 RNCB 0139 1626 7966 0001
Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA

Redirectioneaza 2% din Impozitul pe Venit catre JCI Craiova

Codul Fiscal pune la dispozitia contribuabililor mecanismul de redirectionare a 2% din impozitul pe venit, catre o organizatie non-profit. Conform Minsterului Finantelor Publice, pentru a redirectiona 2% din impozitul pe venit, contribuabilul trebuie sa completeze formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii) si sa-l depuna la Administratia Financiara in raza careia domiciliaza pana la data de 25 mai a anului in curs.

Ce aveti de facut?

1. Completati formularul 230 (pentru veniturile provenind din salarii).

2. Depuneti formularul completat la Administratia Financiara de care apartineti. Puteti transmite dumneavoastra formularul la Administratie (sa-l depuneti la ghiseu sau sa-l trimiteti prin posta cu confirmare de primire) sau ne puteti transmite noua formularul completat, iar noi il vom inregistra in locul dumneavoastra.

Multumim celor care au ales JCI Craiova pentru a redirectiona 2% din impozitul pe venit! Contam pe sprijinul dumneavoastra!

Descarcati Formularul 230