
Puncte de cotitură - Momente care schimbă vieți
Pentru a treia oara la Craiova, conferințele 11even Experiences atrag comunitatea la un eveniment cu povești motivaționale și inspiraționale. 11 speakeri, 11 povesti de viata, 11 modele pentru comunitate.
Vă așteptăm la un eveniment excepțional alături de 11 invitați deosebiti, momente speciale și multe alte surprize! Evenimentul va avea loc în Aula Magna a Facultatii de Drept – Universitatea din Craiova. Accesul în sală va fi deschis începând cu ora 17.00.
Informatii despre eveniment
Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.
Cum pot sa particip?
Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Craiova, va rugam sa intrati in sectiunea INREGISTREAZA-TE. Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la: 0763 805 615/0723 663 100 PARTICIPAREA ESTE GRATUITA!
Speakeri:
- Laurențiu Tudor
- Tania Levcenco
- Oreviceanu Mihai
- Andrei Ilie
- Aura Claudia Stan
- Valentina Nicoleta Mihai
- Madalin Frunza
- Tamas Gheorghe
- Mihaela Tinca Udristioiu
- Eduard Alexandrescu
- Radu Dascalul

Laurențiu Tudor
Actor și regizor independent
A regizat în regim independent spectacole precum: Noaptea Asasinilor, O zi de vară, Fuch si ada; a fondat trupa de teatru de improvizație ‘’On the Spot’’, împreună cu care a demarat și diverse campanii sociale.
A colaborat cu TeatrulNațional Marin Sorescu din Craiova pentru spectacolele: Lysistrata și Pescărușul, ambele în regia lui Yiannis Paraskevopouls, Rinocerii în regia lui Robert Wilson, Iulius Caesar în regia lui Peter Schneider, Romeo și Julieta în regia lui Philip Parr. Susține de asemenea, în calitate de trainer workshopuri pentru diferite categorii de vârstă.

Tania Levcenco
Antreprenor
În ianuarie 1995 a intrat în echipa primei televiziuni locale private din Craiova: Terra Sat. A fost, pe rând, reporter, redactor tv, realizator a mii de știri și emisiuni tv, apoi redactor șef adjunct și, timp de peste 9 ani, redactor șef al acestei televiziuni.
În 2010 părăsește televiziunea pentru antreprenoriat și deschide agenția de publicitate și producție tv Alto Media. În paralel a lucrat în echipele mai multor proiecte cu finanțare europeană dar și ca producător colaborator al emisiunii matinale de la TVR Craiova.
Alto Media are acum în portofoliu două emisiuni preluate de șase televiziuni locale și, prin site-ul altomedia.ro a făcut pasul către new media.

Oreviceanu Mihai
Antreprenor
Este absolvent al Colegiului National “Carol I” si al Facultatii de Drept “Nicolae Titulescu” din cadrul Universitatii din Craiova. Ca aptitudini organizatorice sa zicem pentru inceput (si nu neaparat manageriale pentru ca management e un termen mai complex), acestea s-au manifestat inca din facultate fiind unul din pionii principali ai diverselor activitati studentesti organizate de-a lungul anilor 1998-2002: – Targuri de Joburi, – Manifestari studentesti specifice si activitati sindicale – Campionate sportive Realizarea majora a fost, fara discutie, crearea primei organizatii studentesti locale si cu valente tipic sindicale a studentilor de la Drept din Craiova: ASD-UC, al carei membru fondator si presedinte de onoare este.
Intrat in antreprenoriat inca din 2003 la mai putin de 6 luni de la terminarea facultatii, infiintand NEKK srl cu specificul colectarii deseurilor reciclabile, intermedierilor diverse si a transporturilor vrac si ambalate (activitatea de transport incepand in mod organizat din 2004).
Atractia si valentele antreprenoriale erau mai mult decat evidente:
– iunie 2003 am castigat locul 1 si locul 3 in revista Idei de Afaceri cu 2 proiecte: marketing, studio de piata si sondaje prin SMS si, separat, firma de curatenie (la domiciliu si pt birouri) ca start-up.
– Ianuarie/mai 2012, castigator la Arena Leilor – TVR2 pt un protect destinat tot colectarii (insa universale) de materiale reciclabile pe fondul dezvoltarii sectorului privat pe orizontala.

Andrei Ilie
Project Manager Scoala de Valori
Iubesc sa ofer oamenilor zambete si sa ii ajut sa devina mai buni.
Imi place sa ii motivez pe altii, sa ii invat si sa transmit din cunostintele mele si lor. De aceea ma implic in educatie atat formala cat si nonformala alaturi de Asociatia Scoala De Valori din Bucuresti, incercand sa gasesc mereu metode sau cai noi de a le arata oamenilor ca pot invata, pot fi fabulosi, pot sa reuseasca in viata, sa fie fericiti intr-un cuvant!
Adopta un Liceu este un proiect al Scolii de Valori si consta in ajutorarea si sustinerea tinerilor din licee cu profil tehnic pentru un viitor mai bun profesional si al reusitei in viata.Elevii dispun de programe de educatie nonformala prin care se cunosc mai bine si isi descopera capacitati sau aptitudini de care nu stiau si se pot orienta in cariera. Dupa acest program sunt mai pregatiti,mai motivati si mai competitivi.

Aura Claudia Stan
Director de Recrutare și Selecție Teach for Romania
Tânăra profesionistă, Aura are o experiență de 8 ani în management organizațional, comunicare, PR și resurse umane, dobândită în numeroase proiecte de educație alternativă și responsabilitate socială.
Coordonator Resurse Umane în cadrul Youth For European Society Craiova, Consultant PR și Referent Cultural al Casei de Cultură a Studenților Craiova, Alumnus AIESEC – cea mai mare organizație de tineret la nivel global, formator profesional acreditat, Aura este o persoană entuziastă, pasionată de lucrul cu oamenii și dezvoltarea celor din jur. A absolvit Facultatea de Litere și programul de studii de Master “Paradigme ale Comunicării Organizaționale” în cadrul Universității din Craiova.

Valentina Nicoleta Mihai
Profesor
În prezent este profesor la Colegiul Naţional Economic „Gheorghe Chiţu” din Craiova, formator naţional (ANC) şi profesor metodist al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj. Derulează în calitate de profesor coordonator sau formator mai multe proiecte finanţate de Comisia Europeană. Este iniţiatoarea proiectelor: „Muzica ne uneşte!” implementat de Asociaţia Culturală ARTEC şi finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, „Caravana Muzicală”, proiect derulat în grădiniţele şi şcolile din oraşul Craiova, „Folclorul şi muzica clasică”, „Amintiri dintr-o copilărie muzicală” (ultimele două realizate în cadrul programului „Ora de muzichie”, al Muzeului Olteniei, Secţia de Etnografie). Colaborează cu Cvartetul Gaudeamus, Gaudeamus Quartet dar şi cu muzicienii: Octavian Gorun, Corina Stănescu, Liviu Chisăr, Traian Badea, Laurenţiu Mara, Ionel Mocanu, etc.
A participat la cursuri de perfecţionare în ţară şi străinătate la numeroase simpozioane, colocvii şi conferinţe naţionale/internaţionale, în special pe teme vizând creativitatea, inovarea în educaţie şi antreprenoriatul creativ.

Madalin Frunza
Manager Centrul Medical Sanatatea
Inca de la o varsta foarte frageda, de cand era in anii facultatii a inceput colaborarea cu compania CaliVita International, colaborare care s-a dovedit foarte fructuasa, dupa doar 2 ani jumate ajungand manager. Dupa absolvirea Facultatii de Educatie Fizica si Sport a considerat ca procesul de invatare nu trebuie sa se termine ajungand sa fie absolvent de Master in Management si Master in Kinetoterapie.
Pasionat de un stil de viata sanatos si de preventie si profilaxie in anul 2007 resuseste sa puna bazele primului centru medical care promoveaza profilaxia – Centrul Medical Sanatatea, la care in prezent ocupa functia de administrator. La scurt timp in anul 2008 reuseste impreuna cu viitoarea sotie sa puna bazele in cadul aceluiasi centru medical unei sectii de remodelare corporala, unde redobandirea si intretinerea frumusetii feminine este sustinuta atat cu aparatura performanta cat si cu sfaturi utile legate de o alimentatie corecta, echilibrata.
In prezent pe langa munca pe care o depune ca si administrator este interesat de dezvoltarea personala si de cum poate sa ajute societatea in care traieste ca membru al asociatiei JCI Craiova.

Tamas Gheorghe
Comandor Inginer (r), Pilot de incercare
Comandorul Gheorghe Tamas s-a nascut la data de 17 iunie 1949 in comuna Borsa, judet Maramures, iar 21 de ani mai tarziu devenea proaspat absolvent al Scolii Militare de Ofiteri de Aviatie Aurel Vlaicu de la Bobocu, Buzau. In timpul pregatirii sale ca pilot militar a zburat aeronave precum: IAK-18 si L-29 Delfin. Din anul 1971 pana in anul 1972 a acumulat 900 de ore de zbor pe avionul MiG-15, in cadrul Regimentului 49 Aviatie Vanatoare Bombardament de la Ianca. Aici a obtiunut gradul de Capitan si rangul de loctiitor al comandantului de escadrila ( ceea ce insemna adujunct la comanda unui grup de 12 avioane de lupta). Deja Capitanul, de la acea vreme, Tamas avea perspective frumoase in aviatia militara.
Astfel a ajuns in anul 1979 a venit la Craiova , la Centrul de Incercari si Cercetari in Zbor unde a testat si incercat cam toate avioanele de tipul IAR-93 si IAR-99 produse de Fabrica de Avioane Craiova.
Dar domnul Tamas nu s-a limitat doar la pilotarea si testarea avioanelor si s-a implicat activ in proiectarea cabinei avionului IAR-99. Impreuna cu alti piloti ai CCIZ a mers la Bucuresti, la INCAS (fostul INCREST) unde a participat la elaborarea amenajarii cabinei de IAR-99 pentru a se asigura de ergonomia acesteia si de faptul ca pilotii lucreaza intr-un mediu prietenos si comfortabil. Astfel, la momentul aparitiei acestui avion, a fost laudat pentru vizibilitatea execelenta oferita si pentru pozitia cabinei.
La momentul zborului prototipului IAR-99 S-001 a fost pilot de rezerva iar in anul 1988 a devenit Pilot-Sef la Centrul National al Industriei Aeronautice Romane din Bucuresti. In 1990 este avansat Pilot de incercare gradul 1 la Centrul de Cercetari si Incercari in Zbor Craiova, ca 2 ani mai tarziu sa devina Director al CCIZ. In acelasi an obtine gradul de Comandor (Colonel) de aviatie.
In 1998 se retrage din Aviatia Militara cu implinirea ca zburat tot ce era de zburat si tot ce e produs Industria Aeronautica Romana in materie de aeronave militare.
Domnul Tamas nu a abandonat niciodata aviatia, marturisind clar ca aceasta este prima lui dragoste. Astfel a mai zburat in cadrul aviatiei civile avioane precum AG-6 si IAK-52. De asemenea a ocupat functii importante in Aeroclubul Romaniei, loc unde si-a aplicat experienta acumulata in anii petrecuti in Aviatia Militara.

Mihaela Tinca Udristioiu
Asist. dr. Facultatea de Stiinte – Universitatea din Craiova
21 de ani de activitate in educatie din care 8 ani in invatamantul superior, 13 ani in invatamantul preuniversitar de stat si privat. Am un doctorat in Fizica inca din 2002.
Ma ocup din partea Departamentului de Fizica de incheierea conventiilor de practica pentru studenti. Am contribuit la incheierea a peste 20 de conventii de colaborare incheiate cu reprezentanti ai companiilor pentru stagiile de practica ale studentilor. In baza acestor conventii Departamentul de Fizica ofera in fiecare vara peste 40 de stagii de practica studentilor sai. Am creat o retea a profesorilor de Fizica din intreaga Oltenia prin incheierea unor parteneriate educationale. Promovam in mod voluntar experimentul in randul liceenilor prin intermediul acestor parteneriate.

Eduard Alexandrescu
trainer, manager si antreprenor
In calitate de trainer si speaker, Eduard a cumulat in practica sa peste 2.000 de ore, avand o experienta in acest domeniu de peste 5 ani de zile. A vorbit atat la evenimente restranse, dar si la evenimente mari, cu public de sute de persoane. Fiind pasionat de acest domeniu si dorind sa se pregateasca in continuare, a participat in mod constant la conferinte, seminarii si traininguri in Romania si in strainatate.
Am absolvit Facultatea de Automatica, Calculatoare si Electronica – aceasta m-a ajutat sa imi accentuez gandirea logica, pragmatica, sistematica, algoritmica. Apoi am studiat cursurile Facultatii de Litere, sectia Comunicare si Relatii Publice.
Am inteles ca oamenii iau decizii bazate pe emotii, am inteles ca in viata de zi cu zi, mai presus decat formulele, teoremele, algoritmii si sistemele matematice sunt abilitatile de relationare, comunicare si vanzare.
Pentru ca am fost interesat sa imi consolidez cunostintele legate de afaceri, am decis sa urmez cursuri masterale in cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, sectia Antreprenoriat si Administratrea Afacerilor.

Radu Dascalul
Content creator ZIG ZAG prin Romania
Dimineaţa când mă trezesc, zâmbesc în oglindă! Apoi fredonez un cântec. Cred că prenumele meu e de vină. Părinţii mi-au spus „Radu” care în slavă înseamnă vesel/ fericit. Cu timpul am ajuns să fac un pact cu fericirea care sună aşa: „Vom fi nedespărţiţi indiferent de traseul ales!” Călătoria mea de până acum m-a purtat în zig zag prin diverse domenii! Cu gândul de a lucra la Interpol am ales Academia de Poliţie din Bucureşti. Am absolvit facultatea şi am demisionat cu succes! Din prima zi! Au urmat o perioadă dedicată blogging-ului şi statutului de angajat în vânzări şi la o multinaţională din Iaşi. În paralel, căutam să-mi explorez potenţialul: am început o afacere de marketing în reţea şi m-am încris la clubul de vorbit în pubic Toastmasters. Am continuat cu seminarii de afaceri şi dezvoltare personală în Iaşi sau în ţară. Toate acestea mi-au deschis şi mai mult orizonturile până când… „Virusul” călătoriilor a pus stăpânire pe mine!
Cum ar fi dacă am călători tot timpul? M-am intrebat alături de prietenii mei. Completarea a venit…Cum ar fi dacă am descoperi România? şi în cele din urmă „Cum ar fi dacă am promova România cu locurile ei frumoase şi oamenii ce pot fi modele de urmat pentru tânăra generaţie?”
Ultima întrebare a făcut ca un nou proiect să prindă viaţă: Zig Zag prin România- o călătorie cu o durată totală de 5 ani prin fiecare judeţ al ţării. Planul nostru este de a suprinde unicitatea fiecărui loc vizitat şi poveştile oamenilor autentici pentru a crea cea mai frumoasă carte de vizită a României.
Am acceptat această provocare alături de o echipă de tineri curajoşi , pe 16 august 2014. De atunci am călătorit în 13 judeţe, am scris cărţi şi am intervievat peste 800 de români, din toate domeniile de activitate. Cel mai important, am aflat despre mine lucruri noi, făcând lucruri pe care le credeam iniţial imposibile. Călătoria continuă!
Acum, în echipă mă ocup de interviuri şi content marketing. Mi-am descoperit şi cultivat pasiunea pentru oameni, marketing online, scris şi vorbit în public.
Toate aceste experienţe m-au dus la o concluzie: autoeducaţia continuă şi călătoriile sunt cele mai puternice instrumente de a ne atinge potenţialul, ca oameni!
Agenda:
17:00 – 17:30 Inregistrare participanti
17:30 – 18:45 Panel 1 – Oameni frumosi si povestile lor
18:45 – 19:00 Sesiune de Q&A
19:00 – 19:30 Coffee Break & Networking
19:30 – 19:40 Moment artistic
19:40 – 20:50 Panel 2 – Oameni frumosi si povestile lor
20:50 – 21:05 Sesiune de Q&A
21:10 – 22:10 After cocktail
Contact:
Ne bucuram sa luam parte la organizarea unui eveniment 11even Experiences. Ne straduim sa invitam oameni cu experiente si povesti deosebite care merita impartasite. Va asteptam alaturi de noi sa traim impreuna o seara de neuitat. Daca aveti intrebari sau sugestii, nu ezitati sa ne contactati!
Va multumim!
Echipa 11even experiences

Tănase Iulian
Organizator local 11 even Craiova
tel. 0763 805 615
e-mail: iulian.tanase@jcicraiova.ro
site: www.jcicraiova.ro

Ema Drâgnei
Coordonator voluntari 11 even Craiova
tel.0756 283 935
e-mail: ema_dragnei@yahoo.com

Gancea Octavian
Coordonator voluntari 11 even Craiova
tel. 0760 618 522
e-mail: octa_octa98@yahoo.com
